2016

Projekt 10252. Kohila keskkonnasõprade klubi 2015

Head keskkonnasõbrad, anname teada, et 15.07.2016 lõppes Kohila keskkonnasõprade klubi projekt. Sel korral õppisime Rivo Reisko juhendamisel uuskasutama klaasi, Remo Savisaare juhendamisel märkama ja fotografeerima Hageris väikesi ja suuri olendeid looduses, Tiina Toompuu juhendamisel kogusime puhtast loodusest taimi ja tegime neist süüa, Uku Paal õpetas meid Tohisoo mõisa pargis tundma linde ja MTÜ Kovanäpsel töötoas osalejad oskavad päikesetrüki imetehnika abil nüüd puuvillasele kangale anda täiesti omapärast ja huvitavat väljanägemist. Osales kokku pea 100 inimest. Osalejaid oli Tallinnast, Harjumaalt, Raplast ja Kohila vallast.

Kõiki tegevusi finantseeris Keskkonnainvesteeringute Keskus, tänu kelle toetusele on poolteist aastat järjes olnud Kohila piirkonna inimestel võimalik osaleda keskkonna-alastes õpitubades ja loengutel.

Tahaks tänada Maria Saarnat, kes aitas projekti planeerida ja toetas ürituste ettevalmistamisel, raamatupidaja Liia Hallapuud ja kõiki keskkonnasõpru, kellele on keskkonnateema hingelähedane ning omavad soovi enda oskusi täiendada, et kanda peredele edasi keskkonnasäästlikkumat elustiili.